četvrtak, 2. prosinca 2010.

Red Carpet

Već osmu sezonu showbiz magazin Nove TV donosi najsočnije vijesti iz domaćeg i svjetskog showbiza. Pod uredničkom palicom Daniela Delalea najdugovječniji showbiz magazin u Hrvatskoj pratio je na tisuće društvenih svjetskih i domaćih događanja, kreirala brojne jedinstvene rubrike i upoznala nas s brojnim osebujnim ljudima koji su zvijezde ili su upravo ispred kamera Red Carpeta gradile svoj zvjezdani status. Te iste zvijezde osim što ih zahvaljujući RC-u prate brojni gledatelji, prati u stopu i Fashion guru koji već godinama secira modnu scenu u Hrvatskoj te svojim oštrim sudom i britkim komentarima u svojoj redovnoj rubrici ocjenjuje poznate i slavne pritom ne štedeći baš nikoga.

Ekipa Red Carpeta intervjuirala je brojne sportaše, glazbenike, glumce i ostale brojne strane zvijezde kroz intervjue Fani Stipković, Ivane Nanut i Svjetlane Matić koje su doslovce obišle cijeli svijet u potrazi za temama za showbiz magazin. Uz njih Nenad Hervatin, Vedrana Pribačić, Edita Drušković, Iva Babić i Edi Kiseljak čine provjereni tim showbiz magazina Nove TV.

Od prvog Red Carpeta na voditeljskim mjestima izmjenjivala su se brojna lica, a prema mnogima najbolji voditeljski par čini upravo trenutni duo - Ana Stunić i Daniel Delale.

Pogledajte Tv program za danas

Nema komentara:

Objavi komentar