subota, 2. listopada 2010.

Anđa Marić izbačena iz HTZ-a!?

Ako je za vjerovati kuloarima, nova sezona RTL-ovog showa Hrvatska traži zvijezdu donijet će drastične promjene. U žiriju, navodno, više neće sjediti Anđa Marić. Iako je većina neprestano prepucavanje Anđe Marić i Tonyja Cetinskog tijekom prošlogodišnje sezone Hrvatska traži zvijezdu shvaćala kao promišljeno dizanje gledanosti, čini se da ono ipak nije bilo tako bezazleno.

Naime, kako se približava nova sezona, krenula su šuškanja oko odlaska Anđe Marić iz žirija. 'Ovo mi je prvi glas, nisam ništa čula u vezi s otkazivanjem suradnje', rekla nam je Anđa, koju smo zatekli ovom informacijom. No, čini se da su se sve Tonyjeve prijetnje Anđi tijekom showa i obistinile.

'Skini mi se s kursa' i 'Uživaj u svojoj posljednjoj sezoni' samo su neki od citata kojima je Tony 'počastio' kolegicu za vrijeme trajanja druge sezone HTZ-a. S druge strane, na RTL Televiziji takve glasine nisu željeli ni potvrditi ni demantirati.

'RTL Televizija priprema treću sezonu najpopularnijeg glazbenog showa Hrvatska traži zvijezdu. U novoj sezoni gledatelji će moći uživati u brojnim iznenađenjima, a članove žirija ćemo objaviti na vrijeme', poručili su s RTL-a.

Tony Cetinski nije bio dostupan za izjave, ali su nam iz njegovog ureda za odnose s javnošću poručili kako 'nova sezona HTZ-a priprema velika iznenađenja, a kako oni ne vole kvariti iznenađenja, morat ćemo pričekati početak treće sezone i saznati o čemu je riječ'.

Izvor: Net.hr

Nema komentara:

Objavi komentar