ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

Nova Tv slavi 5 rođendan

Informativni program Nove TV prije točno tri godine, 10. listopada 2005. predstavio je središnju informativnu emisiju Dnevnik Nove TV.

Od trenutka kad su Marija Miholjek i Petar Pereža prvi put pozdravili gledatelje nove informativne emisije do danas, redakcija Dnevnika HTV oformila je najbolji tim u državi te pokazala da otkad je prisutna s vrhunskim timom novinara i urednika, po pitanju informativnog programa ništa više nije kao što je bilo.
Svakodnevno iscrpnije i mnogobrojne novosti u HTV prezentiraju poznati voditeljski tandemi, Marija Miholjek i Saša Kopljar, Romina Knežić i Petar Pereža pod uredništvom Antuna Masle, Ivane Ivančić i Ksenije Kardum.

Redakcija informativnog programa sve više postaje i najpoželjnije radno mjesto za kolege iz struke o čemu svjedoče i konstantna pojačanja u timu te dvostruko veći tim novinara i reportera na terenu u odnosu na prije tri godine.

Dnevnik Nove TV bilježi konstantan trend rasta. Uspoređujući razdoblje od 01. siječnja do 08. listopada 2008. s istim razdobljem prošle godine Dnevnik Nove TV bilježi rast gledanosti od 45,7%.
Središnja informativna emisija Dnevnik Nove TV ostvarila je u nedjelju, 14. rujna rekordnu gledanost od 18,04% svih gledatelja. Najdetaljnije vijesti, javljanja uživo i priče koje pokreću društvo osnovna su obilježja redakcije Nove TV koje nastavljaju privlačiti publiku. Informativni program Nove TV tako ostvaruje kontinuirani porast koji je u prvom kvartalu ove godine u ciljnoj skupini 18-49 godina iznosio 71% u odnosu na isto razdoblje prethodne godine.
'Vrlo smo zadovolji i jako nas veseli treća godišnjica, zbog sve boljih rezultata gledanosti Dnevnika Nove TV, cijelog informativnog tv programa danas, ali još više zbog kvalitete koju nudimo i standarda koji smo postigli. Uz informativnost, pokazujemo i kako biti neovisan u hrvatskom medijskom prostoru', rekla je Iva Gačić, direktorica Informativnog programa Nove TV.
O velikom uspjehu Dnevnika Nove TV ne svjedoči samo porast RTL-a kao politički nepristran, moderan i informativan.
Pogledajte program nove tv na tv program za danas

Nema komentara:

Objavi komentar